Malware verwijderen van uw laptop

Werkt uw laptop niet meer naar behoren en heeft u het vermoeden dat dat door een virus komt? Of krijgt u de laatste tijd wel erg veel pop-ups en spam als u op het internet aan het browsen bent? Grote kans dat er malware op uw computer staat. Malware is een verzamelnaam voor onder andere virussen, spam en trojaanse paarden. Onze ervaren specialisten hebben voor elk type malware een passende oplossing en komen graag bij u langs om het van uw pc te verwijderen.

Versnellen van uw PC

Vaak is een trage computer het gevolg van virussen, spam en andere malware. Wacht daarom nooit te lang met het verwijderen van deze boosdoeners en laat uw pc opschonen. Het opschonen van uw laptop of computer zorgt ervoor dat uw pc weer een stuk sneller werkt en niet meer vast loopt.

Totaalpakket

Wij vinden het belangrijk dat we u volledig van dienst kunnen zijn. Daarom verwijderen wij niet alleen malware, maar beschermen wij uw computers en laptops er ook tegen. Onze specialisten weten alles van virusscanners en spamfilters en komen graag bij u langs om uw pc te voorzien van de juiste beveiliging.

Direct een afspraak maken om uw computer te laten opschonen? Of wilt u meer weten over de verschillende beveiligingsprogramma’s die wij bieden? Maak dan een afspraak via ons afsprakenformulier of bel 035 - 799 90 23